BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Topcoat

Makear -  Top mat, niet af te vegen -  8ml   In zoomen

Makear - Top mat, niet af te vegen - 8ml

1.89 €  (inclusief BTW)

Top Matte No Wipe waarmee we een satijn effect op de nagels kunnen krijgen. Het kan het einde zijn van de hele stilering of een basis voor decoraties.
Het heeft geen dispersielaag, heeft een gemiddelde consistentie en is zelfnivellerend. We raden aan om te ontvetten om een intense mat te krijgen!

manier van gebruik:
Met lichte bewegingen een medium laag aanbrengen en in de lamp polymeriseren.
We raden aan om te ontvetten om een intense mat te krijgen!

Hoeveelheid: 8ml
48W LED-lamp: 60 seconden
36W UV-lamp: 120 seconden


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Topcoat gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
De producten zijn van goede kwaliteit, en de prijs... de laagste! Bedankt Topcoat. Je hebt een reeks kleuren voor Venalisa Polygel die ik nergens heb gevonden. Ik kan niet wachten om de UR SUGAR Mineral nagellak te ontvangen.
Marilena ik. – 28.03.2023
(5/5 sterren)
Zeer tevreden met alle bestelde producten. Gepigmenteerde kleuren, gemakkelijk en gelijkmatig aanbrengen! Ik zal opnieuw bestellen! Ik adviseer met vertrouwen!
Andrea A. – 24.03.2023
(5/5 sterren)
Producten zijn zoals verwacht en beschreven. Het was de eerste bestelling, maar ik was aangenaam verrast door de levertijd, het gemak waarmee ik kon bestellen en vooral de producten en de prijs. Dank aan het Topcoat-team voor de mooie samenwerking
Roxana A. – 17.03.2023
(5/5 sterren)
De producten zijn goed, ik heb de Dipping Powder besteld bij Rosalind. Ze zijn erg gepigmenteerd, mooie kleuren, staan geweldig op de nagels en gaan lang mee. De bestelling kwam snel. Ze waren zeer goed verpakt. Bedankt!
Teodorof Florentina – 08.03.2023
(5/5 sterren)
Je bent buitengewoon! De bestelling kwam snel, ik vond vooral hun verpakking leuk. In tegenstelling tot andere sites, zorgden ze er eigenlijk voor dat alle producten heel bij mij kwamen. Bedankt en ik beveel je van harte aan.
Bocaniciu Argentinië Raluca – 04.03.2023
Meer beoordelingen bekijken