BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Topcoat

Rosalind -  Stempel gel -  A260 -  8g   In zoomen

Rosalind - Stempel gel - A260 - 8g

3.76 €  (inclusief BTW)

Rosalind stempelgel zorgt voor een snelle applicatie en een opmerkelijk resultaat!
Door de textuur en de applicator die zorgt voor een minimaal verbruik van het product, vult de gel perfect de randen van de sjabloon.

manier van gebruik:
1. Breng de stempelgel aan op het oppervlak van de plaat, op het gewenste patroon.
2. Verwijder met een schraper - in een snelle beweging - de overtollige gel van de plaat.
3. Druk de stempel op de plaat om het patroon te kopiëren en breng vervolgens de nagelstempel met een zachte rollende beweging op de nagel aan.
4. Maak de stempel en plaat na elk gebruik schoon met nagellakremover!

Model: A260
Collectie: A251-A262
Merk: Rosalind
Hoeveelheid: 8g


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Topcoat gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
De producten zijn van goede kwaliteit, en de prijs... de laagste! Bedankt Topcoat. Je hebt een reeks kleuren voor Venalisa Polygel die ik nergens heb gevonden. Ik kan niet wachten om de UR SUGAR Mineral nagellak te ontvangen.
Marilena ik. – 28.03.2023
(5/5 sterren)
Zeer tevreden met alle bestelde producten. Gepigmenteerde kleuren, gemakkelijk en gelijkmatig aanbrengen! Ik zal opnieuw bestellen! Ik adviseer met vertrouwen!
Andrea A. – 24.03.2023
(5/5 sterren)
Producten zijn zoals verwacht en beschreven. Het was de eerste bestelling, maar ik was aangenaam verrast door de levertijd, het gemak waarmee ik kon bestellen en vooral de producten en de prijs. Dank aan het Topcoat-team voor de mooie samenwerking
Roxana A. – 17.03.2023
(5/5 sterren)
De producten zijn goed, ik heb de Dipping Powder besteld bij Rosalind. Ze zijn erg gepigmenteerd, mooie kleuren, staan geweldig op de nagels en gaan lang mee. De bestelling kwam snel. Ze waren zeer goed verpakt. Bedankt!
Teodorof Florentina – 08.03.2023
(5/5 sterren)
Je bent buitengewoon! De bestelling kwam snel, ik vond vooral hun verpakking leuk. In tegenstelling tot andere sites, zorgden ze er eigenlijk voor dat alle producten heel bij mij kwamen. Bedankt en ik beveel je van harte aan.
Bocaniciu Argentinië Raluca – 04.03.2023
Meer beoordelingen bekijken