BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Topcoat

Hybride gels

Onze producten zijn bedoeld voor professionals. Je vindt er heerlijke pastelkleuren en levendige kleuren die hun schaduw behouden en wekenlang op de nagels blijven zitten. De merken die we verdelen staan internationaal bekend om de duurzaamheid van de gel, de kleuren die geen strepen achterlaten, de perfect gevormde kwast en de kleur op de dop/fles die de realiteit van de uiteindelijke kleur weergeeft.

Bereidingsoplossingen

Onmisbaar voor semi-permanente manicure! Base Coat verhoogt de hechting van bouwbases of gel, en wanneer aangebracht op een goed voorbereide nagel, zorgt het voor een perfecte hechting en duurzaam werk. De Top Coat voor semi-permanente nagellak, gel en acryl biedt langdurige weerstand en een glans die na verloop van tijd niet vervaagt. Beschermt kleuren tegen vergeling en verkleurt kleuren niet (zwart na coating wordt niet marineblauw).

Bouwgels

Eenfasige constructiegels, waarvoor geen basis nodig is, ontwikkeld om de technicus het hoogste comfort te bieden. De hoeveelheid stof tijdens het vijlen is minimaal en de stofdeeltjes stijgen niet op in de lucht. Gels verschillen in dichtheid, kleur en flexibiliteit. Na uitharding kan de constructie worden omgevormd met behulp van een elektrische batterij of frees.

Gekleurde gels

De ideale UV-lak voor zowel geavanceerde micropainting als eenvoudige NailArt. Het is perfect voor contouren, schaduwen, schaduwen en ornamenten. Het heeft een dispersielaag en we raden een Toplaag aan over decoraties.

Pigmenten

Verwijderingsoplossingen

Pure cosmetische aceton, van de hoogste kwaliteit, noodzakelijk voor het verwijderen van de semi-permanente manicure.

Oliën

Verrijkt met aminozuren, pure keratine en vitamine A, E, D, zal de geur van nagelriemolie het hele jaar door mooie vakantieherinneringen oproepen.

mallen

De mallen worden samen met de nagelstempel gebruikt! Verwijdert de transparante folie die de mal beschermt tegen krassen. Breng de stempelgel aan op het oppervlak van de mal, op het gewenste patroon. Verwijder met een schraper - in een snelle beweging - de overtollige gel uit de mal. Druk de stempel op de mal om het model te kopiëren en breng vervolgens met een licht rollende beweging de stempel op de nagel aan.

Gereedschap en accessoires

Professionele accessoires voor manicure en pedicure: vijlen, paletten, bouwsjablonen, magnetische potloden voor het Cat Eye-effect, Swarovski-kristallen, beschermpads en LED/UV-lampen.

Professionele apparatuur

SHEMAX professionele stofzuigers werken gegarandeerd 6 jaar non-stop! De kwaliteit van de gebruikte materialen en de speciale aandacht die tijdens het productieproces wordt besteed, zorgen voor een perfecte stofafzuiging die ontstaat bij het verwijderen van gel- of acryllagen op de nagels.

Kit-uri

De nieuwe VENALISA VIP3-collectie is officieel in Roemenië! 60 nieuwe tinten wachten op jou om ze exclusief te ontdekken op www.topcoat.ro

Meubels

Nagellakken kunnen je helpen om geweldige manicures te krijgen! We leveren ze per stuk verpakt in een doos met schroefdraad en je kunt ze (met behulp van een pincet of een bamboestokje) op de hele nagel of in verschillende modellen aanbrengen.