BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Topcoat

StartpaginaBouwgelsVenalisaBouwer (V301-V325)Venalisa - V303 Lichtroze - 15ml

Venalisa - V303 Lichtroze - 15ml   Vergroot de afbeelding

Venalisa - V303 Lichtroze - 15ml

3.81 €  (inclusief BTW)

Venalisa V303 constructiegel is flexibel, gemakkelijk te egaliseren en af te werken. Wij raden het aan voor de constructie van nagels op de sjabloon en de realisatie van de apex of op de natuurlijke nagel.
Het is licht elastisch en zeer resistent, behoudt de C-curve zonder later los te laten.
Tijdens de polymerisatie geeft het weinig warmte af die kan worden vermeden door een pauze van ongeveer 5-6 seconden te nemen.
Het biedt het hoogste comfort voor de monteur omdat de hoeveelheid stof tijdens het vijlen minimaal is en de stofdeeltjes niet opstijgen in de lucht.

manier van gebruik:
1. Bereid de natuurlijke nagel voor door te ontvetten, te reinigen en te vegen
2. Breng een laag Venalisa Primer aan en laat 40-60 seconden drogen (lucht)
3. Breng een dunne en gelijkmatige laag Venalisa-gel V303 aan op de natuurlijke nagel en hard uit (wij raden een Dual LED-lamp aan).
4. Knip het sjabloon bij de hoeken van de nagel af zodat het perfect onder de natuurlijke nagel en op de navel van de vinger past. Monteer de sjabloon onder de natuurlijke nagel, in het verlengde daarvan.
5. Breng de constructiegel aan op het nagelbed en op de sjabloon, in de gewenste vorm en lengte en polymeriseer vervolgens gedurende 60 seconden in een LED-lamp.
6. Na uitharding kan de constructie worden omgevormd met behulp van een elektrische batterij of frees.

Kleur: V303
Collectie: V301-V325
Merk: Venalisa
Hoeveelheid: 15ml
48W LED-lamp: 60-90 seconden
UV-lamp 36W: 120 seconden
Houdbaarheid: 3-4 weken


———(5/5 sterren)
Ik raad Venalisa-producten ten zeerste aan. Ik blijf bestellen totdat ik alle 4 VIP-collecties heb. Ze hebben een uitstekende kwaliteit, 100% dekking en zijn perfect voor nail art.
Jessica P. – 22.11.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden over de producten! Naast de Venalisa VIP4-collectie heb ik ook 2 spider gels gekocht! Mooie en super gepigmenteerde kleuren. Ik zal terugkomen met een nieuwe bestelling!
Veronica K. – 31.01.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden met Venalisa nagellakken. Zeer gepigmenteerde kleuren en een geweldige prijs. De topcoat is zeer glanzend en gemakkelijk aan te brengen, net als de basis. Ik zal zeker terugkomen voor meer bestellingen!
De tekst "Oana C." vereist geen vertaling, aangezien het een naam is. – 19.01.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de producten. Ik was aangenaam verrast door de kleuren van de nagellakken. De Rubber Bases zijn prachtig. Dank u voor de kwaliteit die u levert.
De naam "Corina L." hoeft niet te worden vertaald, aangezien het een eigennaam is. Het blijft hetzelfde in het Engels: "Corina L." – 17.01.2023
(5/5 sterren)
De producten zijn van hoge kwaliteit, sommige uit het assortiment zijn moeilijk te vinden in andere online winkels. Ik kon hier zowel Venalisa constructiegels als stempelgel vinden, niet alleen nagellakken. Ze worden super snel geleverd. Je kunt kiezen hoe de levering plaatsvindt, en in elk geval ontvang je ze snel. De prijzen zijn super betaalbaar. Echt geweldige Topcoat!
De naam "Sandra Laura M." hoeft niet te worden vertaald, aangezien het een persoonlijke naam is. – 16.01.2023
Meer beoordelingen bekijken  
(5/5 sterren)
Oana B. – 23.01.2024
(5/5 sterren)
De producten werden zeer snel geleverd, rechtstreeks naar mijn huis. Ik heb de producten besteld en twee dagen later ontvangen. Ik zal zeker opnieuw bestellen. Ik kan je alleen maar aanraden.
Petra M. – 10.01.2024
(5/5 sterren)
Dit is dicht, loopt niet uit en is zeer gemakkelijk om mee te vormen en te werken met deze gel. De kleur is ideaal voor een Franse manicure.
Monika B. – 20.12.2023
(5/5 sterren)
Ik heb meerdere keren besteld bij Topcoat en ben tevreden over elk product. De kleuren zijn prachtig gepigmenteerd en de opbouwgels zijn zeer duurzaam. Ik ben blij dat ik deze online winkel heb gevonden. Bedankt!
Brigitta T. – 18.12.2023
(5/5 sterren)
Het is heel gemakkelijk om met deze gel te werken. Ik vind het echt leuk! Het is eenvoudig aan te brengen en perfect voor de no-filing techniek. Dit is niet de eerste keer dat ik deze gel bestel en het zal zeker niet de laatste keer zijn.
Gabriella B. – 27.11.2023
Meer beoordelingen bekijken