BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Topcoat

StartpaginaBouwgelsTe koopBouwer (V301-V325)Venalisa - V304 deksel roze - 15ml

Venalisa -  V304 deksel roze -  15ml   Vergroot de afbeelding

Venalisa - V304 deksel roze - 15ml

3.8 €  (inclusief BTW)

Venalisa V304 constructiegel is flexibel, gemakkelijk te egaliseren en af te werken. Wij raden het aan voor de constructie van nagels op de sjabloon en de realisatie van de apex of op de natuurlijke nagel.
Het is licht elastisch en zeer resistent, behoudt de C-curve zonder later los te laten.
Tijdens de polymerisatie geeft het weinig warmte af die kan worden vermeden door een pauze van ongeveer 5-6 seconden te nemen.
Het biedt het hoogste comfort voor de monteur omdat de hoeveelheid stof tijdens het vijlen minimaal is en de stofdeeltjes niet opstijgen in de lucht.

manier van gebruik:
1. Bereid de natuurlijke nagel voor door te ontvetten, te reinigen en te vegen
2. Breng een laag Venalisa Primer aan en laat 40-60 seconden drogen (lucht)
3. Breng een dunne en gelijkmatige laag Venalisa-gel V304 aan op de natuurlijke nagel en hard uit (wij raden een Dual LED-lamp aan).
4. Knip het sjabloon bij de hoeken van de nagel af zodat het perfect onder de natuurlijke nagel en op de navel van de vinger past. Monteer de sjabloon onder de natuurlijke nagel, in het verlengde daarvan.
5. Breng de constructiegel aan op het nagelbed en op de sjabloon, in de gewenste vorm en lengte en polymeriseer vervolgens gedurende 60 seconden in een LED-lamp.
6. Na uitharding kan de constructie worden omgevormd met behulp van een elektrische batterij of frees.

Kleur: V304
Collectie: V301-V325
Merk: Venalisa
Hoeveelheid: 15ml
48W LED-lamp: 60-90 seconden
UV-lamp 36W: 120 seconden
Houdbaarheid: 3-4 weken


———

Al onze producten zijn 100% ORIGINEEL en komen rechtstreeks van de officiële fabrikanten.

Bestellingen Topcoat gaan vergezeld van CERTIFICATEN VAN OVEREENSTEMMING die de kwaliteit van de producten bevestigen.(5/5 sterren)
Ik raad de producten van Venalisa van harte aan. Ik blijf bestellen totdat ik alle 4 de VIP-collecties heb. Ze hebben een geweldige kwaliteit, 100% dekking en zijn perfect voor nagellak.
jessica p. – 22.11.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden over de producten! Naast de Venalisa VIP4 collectie heb ik ook 2 spider gels gekocht! Mooie kleuren en super gepigmenteerd. Ik kom terug met een nieuwe bestelling!
Veronica K. – 31.01.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden over de nagellakken van Venalisa. Zeer gepigmenteerde kleuren en een geweldige prijs. De top is erg glanzend en makkelijk aan te brengen, net als de base. Ik kom zeker terug met andere bestellingen!
Oana C. – 19.01.2023
(5/5 sterren)
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten. Ik was aangenaam verrast door de kleur van de nagellak. De rubberen basissen zijn fantastisch. Bedankt voor de kwaliteit die je laat zien.
Corina L. – 17.01.2023
(5/5 sterren)
De producten zijn van kwaliteit, een deel van het assortiment is moeilijk te vinden in andere online winkels. Ik kon hier ook Venalisa bouwgels of stempelgel vinden, niet alleen nagellak. Ze worden super snel geleverd. Je kunt zelf kiezen hoe de levering zal zijn en je hebt ze in ieder geval snel in huis. De prijzen zijn supervoordelig. Echt gaaf met Topcoat!
Sandra LauraM. – 16.01.2023
Meer beoordelingen bekijken  
(5/5 sterren)
De kleur en textuur zijn prachtig! Ik ben al heel lang op zoek naar deze kleur blauw Dit is mijn eerste bestelling bij jullie, maar ik kom zeker terug. Bedankt!
Oana B. – 23.01.2024
(5/5 sterren)
De producten werden zeer snel bij mij thuis afgeleverd. Ik bestelde en twee dagen later ontving ik de producten. Ik zal zeker opnieuw bestellen. Ik kan je alleen maar aanbevelen.
Petra M. – 10.01.2024
(5/5 sterren)
Het is dicht, niet-vloeiend en zeer gemakkelijk te vormen en te verwerken met deze gel. De kleur is ideaal voor French manicure.
Monika B – 20.12.2023
(5/5 sterren)
Ik heb meerdere keren bij Topcoat besteld en ben over elk product tevreden. De kleuren zijn mooi gepigmenteerd en de bouwgels zijn zeer duurzaam. Ik ben blij dat ik deze online winkel heb gevonden. Bedankt!
Bridget T. – 18.12.2023
(5/5 sterren)
Het is heel gemakkelijk om met deze gel te werken. Ik vind het erg leuk! Het is gemakkelijk aan te brengen en perfect voor de techniek zonder vijlen. Dit is niet de eerste keer dat ik deze gel bestel en het zal zeker ook niet de laatste zijn.
Gabriëla B. – 27.11.2023
Meer beoordelingen bekijken