BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Topcoat

Weggeven

Doe mee aan onze Giveaway, vul je contactgegevens in en stuur ons je meest succesvolle manicure. Je kunt een SHEMAX STYLE XS professionele draagbare manicure-stofzuiger winnen!De winactie wordt georganiseerd door Topcoat, inzendingen kunnen worden gedaan tijdens 26.03.2024 – 31.07.2024. De winnaar wordt bekend gemaakt op 03.08.2024. In het geval van weggeefacties met prijzen naar keuze, mag de winnaar de producten kiezen die op voorraad zijn op het moment dat de prijs wordt uitgereikt. Indien de winnaar dit wenst, kan hij de waarde van de producten ontvangen in de vorm van een waardebon.

Het is noodzakelijk om het telefoonnummer correct in te vullen, zonder spaties of andere leestekens. Het e-mailadres moet ook correct zijn en van u zijn. De winnaar wordt per e-mail of sms gecontacteerd, dus zorg ervoor dat u de juiste gegevens invoert, zodat u uw prijs niet verliest! De werken moeten echt zijn, van u zijn en u kunt dit desnoods bewijzen. Je kunt alle producten gebruiken die je wilt. De foto die u uploadt, moet het eindresultaat van uw werk vertegenwoordigen.

We zullen uw contactgegevens gebruiken in overeenstemming met het privacybeleid om u te laten weten of u gewonnen heeft, of we nog een weggeefactie hebben waarin u mogelijk geïnteresseerd bent, wanneer er een kortingsactie op onze site is of wanneer we een product lanceren.