BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Topcoat

Bereidingsoplossingen

Onmisbaar voor semi-permanente manicure! Base Coat verhoogt de hechting van bouwbases of gel, en wanneer aangebracht op een goed voorbereide nagel, zorgt het voor een perfecte hechting en duurzaam werk. De Top Coat voor semi-permanente nagellak, gel en acryl biedt langdurige weerstand en een glans die na verloop van tijd niet vervaagt. Beschermt kleuren tegen vergeling en verkleurt kleuren niet (zwart na coating wordt niet marineblauw).

Gekleurde gels

De ideale UV-lak voor zowel geavanceerde micropainting als eenvoudige NailArt. Het is perfect voor contouren, schaduwen, schaduwen en ornamenten. Het heeft een dispersielaag en we raden een Toplaag aan over decoraties.

Verwijderingsoplossingen

Pure cosmetische aceton, van de hoogste kwaliteit, noodzakelijk voor het verwijderen van de semi-permanente manicure.

Gereedschap en accessoires

Professionele accessoires voor manicure en pedicure: vijlen, paletten, bouwsjablonen, magnetische potloden voor het Cat Eye-effect, Swarovski-kristallen, beschermpads en LED/UV-lampen.

acryl

Dipping Powder is een acrylpoeder dat geen UV-lamp nodig heeft om te drogen en is lichter dan semi-permanente nagellak of gel! Een manicure maken met acrylpoeder is ook uiterst eenvoudig en bestaat uit 4 eenvoudige stappen: breng de basis aan, steek de nagel in het poeder, veeg het overtollige poeder af met de borstel, breng de poederactivator aan en verzegel.

Rubberen basissen

Rubberbases zijn zelfnivellerende bases met een hoge viscositeit, flexibel en resistent. Verhoog de weerstand van semi-permanente nagellak of UV-gel tot wel 6 weken! Ze kunnen ook worden gebruikt om de natuurlijke nagel te versterken of te verlengen door middel van een kleine verlenging.