BELASTINGVRIJ – Bestellingen zijn belastingvrij en worden direct bij u thuis afgeleverd!
Topcoat

Hybride gels

Onze producten zijn bedoeld voor professionals. Je vindt er heerlijke pastelkleuren en levendige kleuren die hun schaduw behouden en wekenlang op de nagels blijven zitten. De merken die we verdelen staan internationaal bekend om de duurzaamheid van de gel, de kleuren die geen strepen achterlaten, de perfect gevormde kwast en de kleur op de dop/fles die de realiteit van de uiteindelijke kleur weergeeft.

Gekleurde gels

De ideale UV-lak voor zowel geavanceerde micropainting als eenvoudige NailArt. Het is perfect voor contouren, schaduwen, schaduwen en ornamenten. Het heeft een dispersielaag en we raden een Toplaag aan over decoraties.

Verwijderingsoplossingen

Pure cosmetische aceton, van de hoogste kwaliteit, noodzakelijk voor het verwijderen van de semi-permanente manicure.

Gereedschap en accessoires

Professionele accessoires voor manicure en pedicure: vijlen, paletten, bouwsjablonen, magnetische potloden voor het Cat Eye-effect, Swarovski-kristallen, beschermpads en LED/UV-lampen.

Kit-uri

De nieuwe VENALISA VIP3-collectie is officieel in Roemenië! 60 nieuwe tinten wachten op jou om ze exclusief te ontdekken op www.topcoat.ro

acryl

Dipping Powder is een acrylpoeder dat geen UV-lamp nodig heeft om te drogen en is lichter dan semi-permanente nagellak of gel! Een manicure maken met acrylpoeder is ook uiterst eenvoudig en bestaat uit 4 eenvoudige stappen: breng de basis aan, steek de nagel in het poeder, veeg het overtollige poeder af met de borstel, breng de poederactivator aan en verzegel.

Rubberen basissen

Rubberbases zijn zelfnivellerende bases met een hoge viscositeit, flexibel en resistent. Verhoog de weerstand van semi-permanente nagellak of UV-gel tot wel 6 weken! Ze kunnen ook worden gebruikt om de natuurlijke nagel te versterken of te verlengen door middel van een kleine verlenging.